Hemslöjdens bokvänner

Nu startar vi Hemslöjdens bokvänner! Vi hoppas du som är medlem i Hemslöjden också vill vara med i Hemslöjdens bokvänner. Vi vill prata böcker och dela kunskap och inspiration med dig.

Som Hemslöjdens bokvän får du tre av Hemslöjdens förlags nya böcker, som utkommer under 2017,  hemskickade till dig så fort de lämnat tryckeriet. Så klart till ett mycket förmånligt ”bokvänspris”. Dessutom kommer vi under året bjuda på extra material i form av till exempel  beskrivningar/mönster, tips och idéer. Vår förhoppning är att ”bokvännerna” ska länka samman slöjdintresserade människor från hela landet och ge energi lokalt till er som vill ”träffas på riktigt” i egna bokcirklar och kurser/workshops med böckerna som utgångspunkt. Nedan presenterar vi årets tre böcker.

I och med att Hemslöjdens bokvänner drar igång i början av 2017 kommer den tidigare medlemsrabatten på 15 % vid köp av böcker via vår hemsida försvinna då vi stänger vår webbshop. Övriga böcker från Hemslöjdens förlag köper du i närmaste hemslöjdsbutik eller hos annan återförsäljare.