Bokhelg på Historiska museet

I helgen (29-30 mars) har Historiska museet i Stockholm bokhelg och det blir fokus på arkeologi och historia. På plats, tillsammans med många andra förlag, finns Hemslöjdens förlag med den purfärska boken Metaller, hantverkare och arkeologi.

Klockan 14.00 på söndagen kan du lyssna på en föreläsning av författaren Gustaf Trotzig som kommer att prata om just arkeologi och metaller. I föreläsningen ger han dig en fördjupning om en smidd och speciell skål från Lilla Valla i Rute socken på Gotland. Gustaf är professor emeritus i laborativ arkeologi och har djupa såväl akademiska som praktiska kunskaper om olika typer av metallhantverk.

Under helgen kan du även passa på att köpa Metaller, hantverkare och arkeologi och andra titlar från Hemslöjdens förlag till specialpris.

Läs mer om bokhelgen på Historiska museets hemsida.