Skaraborgs hemslöjdsförening

Slöjdens hus Skövde

Tillsammans vill vi bevara och utveckla hemslöjden i Skaraborg. Vår samlingspunkt är Slöjdens Hus, Helénsparken i Skövde, men vi har även aktiviteter på andra orter i länet. I Slöjdens Hus hittar du även vår butik med slöjd, böcker från Hemslöjdens förlag och material för broderi. 

I samband med utställningar är öppettiderna på Slöjdens Hus:
Måndag 12.00-16.00
Tisdag    12.00-16.00
Torsdag 12.00-16.00
Lördag   10.00-14.00

      

JULUTSTÄLLNING med försäljning tom 19 december!

Längtar du också efter en härlig julutställning med massor av slöjd? I Slöjdens Hus har Skaraborgs Hemslöjdsförening satsat på att fylla lokalen med slöjd i allt från glas, keramik, smide, trä, rot och halm till skinn, tovad ull, handfärgade respektive handspunna garner och textilier i olika tekniker! Slöjdarna stannar hemma och skickar digitala hälsningar och besökarna släpps in i små grupper eller håller sig hemma vid skärmen. Hittar du något du vill ha kan du beställa från föreningen via e-post info@skaraborg.hemslojd.org

Har du inte möjlighet att besöka oss i Slöjdens Hus hittar du bilder på alla produkterna och även en hälsning från respektive slöjdare här.
En del saker finns det dubbletter av med det mesta är unik slöjd. Maila oss din beställning så hör vi av oss så snart som möjligt med betalning- och fraktlösningar.

Varmt välkommen till Julutställningen!