Medlem i Folkspel

Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund är fr.o.m. 2017 medlem i Folkspel för att möjliggöra för Hemslöjdens alla medlemsföreningar att ta del av de möjligheter till inkomster som Folkspel erbjuder. Folkspel är föreningslivets spelbolag och har inga privata vinstintressen. Allt överskott från produkter går direkt tillbaka till medlemmarna - föreningslivet.

Folkspel_PMS_solidFolkspel är en ideell och politiskt obunden organisation som har 74 riksorganisationer, spridda över hela landet som medlemmar. Uppdraget är att generera pengar till medlemsorganisationerna. Folkspel har genererat otroliga 16,1 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 25 år som det har verkat. Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft.

Det är genom lotteriprodukter som föreningarna tjänar pengar till sin verksamhet. Den allra mest kända produkten är BingoLotto och som har funnits med ända sen starten för över 25 år sedan. De lite nyare tillskotten i Folkspels-familjen är Sverigelotten, BingoLottos Julkalender samt Online-Bingo på bingolotto.se. Förutom att sälja själva lotterna kan föreningarna uppmuntra de som prenumererar på BingoLotto att välja sin hemslöjdsförening som förmånstagare.

Till Folkspel.se (öppnas i nytt fönster)

Hur gör vi som förening för att bli förmånstagare/sälja lotter?

Det första ni behöver göra är att anmäla er förening till Folkspel och ange att föreningen är medlemsförening hos Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund. Folkspels kundtjänst är sen behjälpliga för alla frågor.

Läs mer på folkspel.se: