Broderi-workshop

Börja brodera! Eller fortsätt brodera!
En workshop för dig som vill komma igång att brodera små saker som armband, mobilfordral, broscher med mera.
Ulrica Hesselgren Claesson är vår guide, hon är mycket kreativ. Hon säger: ”Broderi är jättekul! Det finns så mycket man kan skapa med färger, olika material och bling-bling. Jag har broderat i några år nu och är fortfarande lika road.
Om du är van brodös är du förstås också välkommen!
Vi ordnar en workshop lördagen 13 april kl 11-16. Lokalen är Upplandsmuseets Kanikenlokal på Västra Ågatan 16. Närmsta busshållplats är Stora Torget, sen är det 2 kvarter att gå. Parkering finns ibland på Trädgårdsgatan som ligger på andra sidan kvarteret. Lokalen är tillgänglig även för rullstolsburna. Det finns ett litet kök med mikro. Ta med lunch, fika ordnar vi. Begränsat antal deltagare.
Pris: 250 kr för medlemmar i Uppsala Hemslöjdsförening. 400 kr för övriga. Betalas in till vårt bankgiro 702-4490, märk inbetalningen ordentligt.
Ta med det du har av material: ulltyger, garn, sånt som glittrar och lockar. Det kommer också att finnas material att börja med för dig som är helt nybörjare. Och dessutom kommer Maria Tamme som har butiken Tammekraft att sälja mycket material så passa på att bunkra upp för kommande behov!
Sista anmälningsdag är 31 mars (om det inte blir fullt innan). Anmäl dig till Tiina på epost tiina.kivelio@gmail.com
Sker i samarbete med Hemslöjdskonsulenterna och Studieförbundet Vuxenskolan.
Titta gärna på Ulricas Facebooksida Frojdestygn och Marias webbutik https://tamme.com